Nu drar vi igång HT2021

Terminstart

Den 21 augusti sätter vi igång med höstens pass. Om du rullat med oss tidigare kommer du att känna igen schemat. (Länk till Schemat) De första veckorna kommer vi inte att kunna vara så väldigt många på mattan på grund av det är hälften så stor som den borde vara i väntan på den nya mattan. Men vi får lösa passen så bra det går.

Ny matta

Vårens och försommarens översvämningar har gjort att vi har beställt en ny matta. I väntan på det har vi redan tagit bort halva mattan, så det är bara hälften av golvet som har matta att rulla på.

Vi räknar med att få den nya mattan levererad i början av september. I samband med det kommer vi att behöva ha en liten paus i passen för att kunna städa och installera den nya mattan. Självklart är alla välkomna att hjälpa till så att det går fortare att kunna använda den nya fina mattan.

Medlemsavgiften ska vara betald

Tänk på att du måste ha betalat medlemsavgiften för att kunna delta i passen. Avgiften är den ordinarie den här terminen. Klubben har under större delen av pandemin kunnat ha en lägre avgift, men den återgår nu till det vanliga. Om du vill stödja klubben men inte vara med och träna kan du göra det genom att bli stödjande medlem för 500:-. Det är viktigt att du ger oss rätt uppgifter. Information om avgiften och hur du betalar finns på sidan om Medlemskap och avgifter.

Fortsätt att sparras utanför schemat

Du som är medlem sedan tidigare vet att vi kan sparras på mattan utanför de schemalagda tiderna. Det finns en chattgrupp på Facebook där vi kommer överens om vilka och när. Nu, innan den nya mattan är på plats, kan det bli svårt att få plats på de schemalagda passen. Då är det ju möjligt att sparras för full på andra tider för att hålla dina skillz i trim.

Medlemsregister i MyClub

Under terminen kommer klubben att aktivera ett medlemsregister i MyClub. Det kommer att underlätta administrationen av medlemmar, närvaro och betalning. Vi ber på förhand om ursäkt för att det också kan innebära lite trassel och problem att börja med. Så är det ju alltid i början på något nytt 🙂

Bruce/Swiftr

Med anledning av pandemin har vi valt att inte vara anslutna till Swiftr eller Bruce under höstterminen 2021.

2 kommentarer

  • Ebba2021-09-08 kl. 15:45

  Hej!

  Jag är väldigt intresserad av att lära mig brasiliansk jiu jiutsi. Har aldrig tränat det tidigare, eller någon annan kampsport för den delen. Hur ser det ut på er klubb för nybörjare som mig? Är det enskilda kurser jag bokar in mig på? Tacksam för svar!

  1. Hej Ebba!

   Vad kul att du är intresserad av BJJ, och har hittat till vår klubb. Du kan komma på ett pass och prova på. Jag skulle föreslå att du kommer på en onsdag. Du behöver inte anmäla i förväg. Når du har bestämt dig för att fortsätta (för det tror vi att du gör) behöver du bara betala in medlemsavgiften. Då kan du träna på alla pass. Du kan läsa mer om det på sidan om medlemskap här på webbplatsen.

   Om du har fler frågor är du hjärtligt välkommen att skicka det till info@liljeholmensbjj.se.

   /Ricki Giorgi

Kommentarer har inaktiverats.