Bli medlem

(formulär för medlemsinformation längre ner på sidan. )

Prova på

Du kan prova att träna med oss kostnadsfritt  två gånger. Ingen föranmälan behövs, bara dyk upp på ett av våra pass och meddela instruktören att du är ny, så blir du väl omhändertagen.

Medlemsavgift: 500 kr per år.

Denna avgift är inräknad i samtliga terminsavgifter det går även bra att betala denna separat om man bara vill vara medlem och stödja föreningen utan att träna. Man har naturligtvis tillgång till klubbens rabatter och rösträtt på års/medlemsmöten.

Barn 5-7 år: 700 kr per termin.
Barn 8-13 år: 1 000 kr per termin.

Träning på de pass anpassade till den åldersgrupp man tillhör. Medlemsavgiften är inkluderad och som ovan har man tillgång till klubbens rabatter och rösträtt.

Ungdom (14-17 år): 1 200 kr per termin.

Träning på samtliga instruktörsledda vuxenpass. Medlemsavgiften är inkluderad och som ovan har man tillgång till klubbens rabatter och rösträtt.

Vuxna (fr 18 år): 2 500 kr per termin.

Träning på samtliga instruktörsledda vuxenpass. Medlemsavgiften är inkluderad och som ovan har man tillgång till klubbens rabatter och rösträtt.

Maxtaxa: 3 000 eller 5 000 kr per termin.

För de föräldrar som tränar själva och har barn som tränar har vi infört maxtaxa enligt följande: 3000 kr per termin för en vuxen eller 5000 kr per termin om båda föräldrarna tränar.

Medlemsavgifter betalas antingen till Swish: 1234170734 eller Bankgiro: 473-9090.

Obs! Ange alltid förnamn, efternamn och födelseår på medlem i betalningen.

Sommarträning 500 kr

Vill man träna under sommaren så kostar det 500 kr. I det ingår de 8 lärarledda passen som hålls under sommaren. Se sidan för schemat för tiderna för de passen. Schemat läggs upp god tid innan sommaren.

Kvitto

Kvitto på betalningen av medlemsavgift (för till exempel friskvårdsbidrag) kommer att skickas ut  i slutet på månaden efter betalningen är gjord. Detta för att underlätta hanteringen.

Formulär

Glöm inte att fylla i formuläret nedan för att registrera medlemmen, detta för att vi ska ha möjlighet att nå ut med information till alla medlemmar.

Frågor om detta går utmärkt att ta med styrelsen eller via mail till info@liljehomensbjj.se.