VT24 börjar måndagen den 15 januari

Nu drar vi igång med VT24. Lite nyheter för terminen.

Avancerad BJJ på onsdagar

Avancerad BJJ på onsdagar före det grundläggande passet. En timme före passet på onsdagarna, mellan 18 och 19, kommer Bernardo att hålla ett avancerat BJJ-pass.  På de avancerade passen krävs att man förstått grunderna i BJJ och NoGi och där ansvaret ligger mer hos utövaren själv. Fokus ligger mer på detaljer och att utveckla sitt eget game utifrån ett workshopformat med specifik träning och situationssparring.

Omskyffling på barnpassen

Barnpassens tider har flyttats om lite, så håll koll på när just ditt barn har sitt pass.

Öppen matta kl 12 på lördagar

Eftersom barnpassen på lördagar har bytt tider har vi flyttat den öppna mattan till kl 12 på lördagar. Läs vad som gäller för den öppna mattan!