Tillbaka till Träna/Tävla

Barnträning

Tider för barnträningen

Onsdagar

Barnträning för barn födda 2010-2013 17:30-18:30

Lördagar

Barnträning för barn födda 2012-2013 9:00-10:00
Barnträning för barn födda 2010-2011 10:00-11:00

Söndagar

Barnträning för barn födda 2014-2016 9:30-10:30
Barnträning för barn födda 2017-2018 10:30-11:30

Anmälan

Vi är självklart glada för att vi är populära, men också ledsna för att vi inte kan ta emot alla.

Det är jättekul att brasiliansk jiujitsu är väldigt populärt men det betyder också att det är ett högt tryck på våra barngrupper som i princip alltid är fullbelagda. Därför sätter vi upp intresserade på kölistorna som vi tillämpar.

Det är dessvärre omöjligt att säga hur lång kötiden kan bli. Vi tar endast in barn i grupperna när det finns en lucka, så kötiden beror helt på när ett barn slutar i en aktuell grupp och hur de köande svarar på erbjuden plats. Vi kan av utrymmesskäl inte ta in barn för att prova på förrän det finns en ledig plats.

Om ditt barn är intresserad av att börja på brasiliansk jiujitsu så behöver vi lite uppgifter för att kunna ställa ditt barn i kö.

Var vänlig och skicka ett mail till barntraning@liljeholmensbjj.se med följande uppgifter:

  • Ditt barns fullständiga namn
  • Födelseår
  • Målsmans mailadress och telefonnummer

Klubben drivs som en ideell förening så vi som arbetar med detta gör det på vår fritid utan betalning. Då kan det tyvärr bli att det tar lite tid att svara ibland. Vi ber om ursäkt för det.

Om ditt barn har fått en plats hos oss ska det registreras och avgiften ska betalas. Mer om detta kan du läsa på sidan om medlemsavgifter och registrering.

Föräldrar på träningen

Vi vill kunna träna dina barn så fokuserat som möjligt, så när barnen  tränar vill vi inte att du som förälder är i lokalen. Om du är förälder till barn i den minsta gruppen är det bra om du stannar kvar i närheten så att vi kan få tag på dig. I övrigt får du lite egen tid när ditt barn tränar.

Nyheter om barnträningen