Tillbaka till Träna/Tävla

Barnträning

Tider för barnträningen

sidan med schemat och i  informationen under träningstider finns alla träningstider.

Intagning till barngrupperna

Barn födda 2010-11 och 2012-13

Till dessa grupper har vi löpande antagning. Du kan komma och prova på ett pass. Det fungerar att börja när som helst under terminen, men det bästa är i samband med terminsstart. När du provar på fungerar det att ha shorts/träningsbyxor och t-shirt.

När du efter prova-på-passet bestämmer dig för att fortsätta träna (för det tror vi att du gör) anmäler du dig som medlem i MyClub, och betalar fakturan när den kommer. Hur du gör då kan du läsa på vår sida om medlemskap.

Barn födda 2014 och senare

Dessa grupper är fulla. Det går bra att ställa ditt barn i kö. Var vänlig och skicka ett mail till barntraning@liljeholmensbjj.se med följande uppgifter:

  • Ditt barns fullständiga namn
  • Födelseår
  • Målsmans mailadress och telefonnummer

Det är dessvärre omöjligt att säga hur lång kötiden kan bli. Vi tar endast in barn i grupperna när det finns en lucka, så kötiden beror helt på när ett barn slutar i en aktuell grupp och hur de köande svarar på erbjuden plats. Vi kan av utrymmesskäl inte ta in barn för att prova på förrän det finns en ledig plats.

Vi är självklart glada för att vi är populära, men också ledsna för att vi inte kan ta emot alla.

Klubben drivs som en ideell förening så vi som arbetar med detta gör det på vår fritid utan betalning. Då kan det tyvärr bli att det tar lite tid att svara ibland. Vi ber om ursäkt för det.

Om ditt barn har fått en plats, provat och vill fortsätta hos oss ska det registreras och avgiften ska betalas. Mer om detta kan du läsa på sidan om medlemsavgifter och registrering.

Inga föräldrar på träningen

Vi vill kunna träna dina barn så fokuserat som möjligt. Både för vår skull och för barnens skull. När barnen  tränar vill vi inte att du som förälder är i lokalen. Om du är förälder till barn i den minsta gruppen är det bra om du stannar kvar i närheten så att vi kan få tag på dig. I övrigt får du lite egen tid när ditt barn tränar.

Nyheter om barnträningen