Sommaren 2021

Sommarrull för medlemmar igång – Hubbrull avslutade

Den 1 Juli sker det lite förändringar i klubbens verksamhet. Sedan hösten 2020 har vi haft så kallade hubbrull. Detta har varit vårt sätt att så smittskyddssäkert som möjligt hålla igång verksamheten. Dessa är nu avslutade.

Vi ersätter hubbrullen med samma typ av överenskomna rull som vi hade sommaren 2020. Rullen ska ske med överenskommelse på vår chatt på Facebook. Observera att du måste vara medlem eftersom rullen bara är för medlemmar. Medlemsavgiften för sommarrullen är 500 kr. De medlemmar som har betalat medlemsavgiften för vårterminen betalar inget.

Länk till klubbchatten: https://www.messenger.com/t/1762115533852010

Gammal matta bort – Ny är på väg

Översvämning ledde till beslut om ny matta

Under försommaren hade vi ytterligare en översvämning på grund av regn. Styrelsen beslöt att köpa in en ny matta. Det är en stor investering. Vi tog det beslutet av flera skäl. Blnd annat för att det kostar mycket både arbete och pengar varje gång mattan måste lyftas.

Den nya mattan är FujiMats Smooth, grå och 40 mm tjock. Det är en av de mest populära mattorna för BJJ och används av många. Om vi skulle råka ut för nya problem kommer det att vara betydligt lättare att hantera.

Mattan kommer att levereras i augusti. https://rebelz.se/fuji-mats/.

Halva mattan borta

Nu är halva den gamla mattan borttagen för att snabbare kunna rengöra för den nya mattan. I chatten kommer vi att be om lite hjälp under sommaren med lite saker som kan komma att behöva göras för att förbereda för den nya mattan.

 

Sarg som barriär

Vi har också byggt en sarg runt ingången och i en av duscharna. Vi hoppas att det kan fungera som en barriär för framtiden.

Tillsammans kommer vi att se till att det blir jättefint.

Höstterminen 2021 – Schema

Sommaren är i full gång, men det kommer att komma en höst så småningom. Om inget oförutsett inträffar kommer vi att återgå till mer normala verksamhetsformer.

Höstterminen för vuxna börjar den 23 augusti. Schemat kommer att vara på plats långt innan det, och kommer att finnas här på webbplatsen.

Preliminärt kommer schemat att innehålla två NoGi och tre BJJ-pass.