HT23 och VT24

God Jul

Terminsslut HT23: 20 december 2023

Terminsstart VT24: 15 januari 2024

Hösten 2023 börjar närma sig slut. Bara lite mer än en månad kvar till julafton. Sedan är det lugnt och stilla… Nåja, det är inga schemalagda pass i alla fall. Sedan efter jul, nyår, trettondag och tjugondag kommer de schemalagda passen igång igen.

Våra kämpar på NOC fall 23

Filip, Manfred Bernardo och Rafael representerade klubben på Nordic Open. Mest noterbart är att Bernardo kom hem med en silvermedalj i öppna klassen!

Alla som tävlar är vinnare oavsett! Det är stort!

Vecka 44 är alla pass med Marco Aurelio de Queiroz

30 oktober till den 3 november kommer alla pass att ledas av Marco Aurelio de Queiroz, svart bälte från Pirâmide Grappling Association i Rio de Janeiro.

Schema för seminarieveckan 30/10-3/11:

ENDAST FÖR MEDLEMMAR

Mån: nogi kl 19.30 -21.00
Tis : nogi kl 18.00-19.30
Ons: gi kl 19.00 – 20.30
Tors: nogi kl 19.30 – 21.00
Fre: gi kl 18 – 19.30

Du kan läsa om honom här: https://www.flograppling.com/people/6811145-marco-aurellio-de-queiroz.

Pirâmide Grappling Association (@piramidegrappling) – Instagram https://www.instagram.com/piramidegrappling/

Marco i final mot Mica tidigare i år https://youtube.com/watch?v=vAOF87cL3K0&si=tn3kGgIHTMVIL3fd

Octavio Couto “Ratinho” har lämnat oss

Det är med stor chock och sorg vi har fått beskedet att Octavio Couto, känd som Ratinho, har lämnat oss på grund av en olycka i Italien.

Han hade ett välbesökt seminarium hos oss i början av  maj.

Städdag! Häng med! Det blir kul!

Boka Söndag den 27 aug  kl  12!

Då är det dags för att göra en ordentlig städning i Slemmys grotta! Häng med, det blir kul! Ju fler vi är, desto snabbare går det, och desto trevligare har vi.

Välkommen till en ny termin!

Hej alla medlemmar i denna fina förening.

Den 21 augusti  startar höstterminen  2023. Klubben har nu funnits i över 15 år. Liljeholmen BJJ & MMA är en ideell förening och det har därför alltid varit viktigt för klubbens överlevnad att det funnit människor som offrat sin fritid för klubben genom åren.

För de som kommit till klubben har det varit en självklarhet att det står en instruktör på mattan och välkomnar alla. Vi har de som sitter i styrelsen och gör ett fantastiskt arbete för klubben. Vi har också personer som ansvarar för olika arbetsområden såsom tvätt, inköp av städmaterial och ombyggnationer i lokalen och som bidrar med tid och arbetskraft för att klubben betyder något och för att man vill hjälpa till.

Vårt gemensamma engagemang och vår kärlek för klubben är alltså jätteviktig .

Jag vill därför tacka alla instruktörer, styrelsen, de som tar på sig ansvar mm och alla ni andra medlemmar som ger oss förtroende, ett superstort tack!

Nytt för höstterminen

– Nytt för denna termin är att Bernardo kommer att vara instruktör på onsdagspassen, vilket jag är jätteglad för. Även måndagarna kommer att ändras lite genom att Jonathan kommer att ta passen på ojämna veckor och jag på jämna veckor. Det är viktigt för klubben att vi som lär ut, gör det på olika sätt. Det ger oss alla en bredare kunskap, säger Roberto.

Under sommaren har vi också passat på att få upp lite fler mattor på väggarna, och lite annat småfix i lokalen, så att den känns bättre och bättre hela tiden.

Roberto Rizzo
Ordförande

2012:orna har kul!

2012:ornas terminsavslutning med gradering och fyra nya fina bälten, men alla har kul! Det syns! Ledarna Maria och Per har kuligast av alla!

Ricki fick blått bälte

Klubbens sekreterare kan använda blått i fortsättningen, inte bara i protokoll och kallelser, utan även runt midjan.

Sommarfest och sommarlov! Terminsslut 11 juni, terminsstart 21 aug

Nu har sommaren (snart) kommit, och terminens slut närmar sig.

Slut och start

Terminen slutar den 11 juni. Det betyder att det sista vuxenpasset för terminen är den 9 juni. Till hösten börjar vi igen den 21 augusti (lite reservation på det datumet).

Sommarfest:
Kristallparken, 11 juni kl 12

Även om våren inte blev riktigt som vi ville, kan ju sommaren börja med trevligheter. En liten repris på succén från förra året. Vi kommer att samlas i Kristallparken. kl 12  söndagen den 11 juni. Klubben anordnar grill, korv (några veggisar också) senap och ketchup och dricka. Om du tycker att du har bättre alternativ i fickan är du hjärtligt välkommen att ta med dig det.

Kristallparken ligger här:  Länk till google maps

Seminarium med Octavio “Ratinho” Couto fredag 5 maj!

Octavio “Ratinho” Couto Foto: BJJ Heroes.com

Snabbinsatt till fredag den 5 maj 19-21 och endast för betalande medlemmar i klubben har vi ett seminarium med en legendar i sporten. Octavio “Ratinho” Couto! Läs om honom på BJJ Heroes

Det innebär att ordinarie pass utgår och att det inte går att “prova på” på detta pass.