Nu börjar vi träna fler barn

Träning för barn födda 2014-2016

Start flyttad till den 28 mars
På grund av sjukdom måste vi tyvärr flytta på premiären av denna grupp till den 21 mars. Vi tycker självklart att det är tråkigt, men vi kan inte göra på annat sätt.
Från och med den 28mars 2021 börjar vi med en ny grupp för barn födda mellan 2014-2016. Eftersom VT 2021 blir på prov så kommer vi att hålla träningen i ”no-gi” format, det vill säga att barnen får ha på sig shorts och T-shirts. Vi kommer att anpassa träningen till det. När och om vi sen fortsätter med gruppen till höstterminen 2021 så får barnen börja köra med gi.

Anmälan görs till barntraning@liljeholmensbjj.se och avgiften är 500:- och betalas med Swish enligt information på sidan om medlemskap och avgifter.

2 kommentarer

  • Dano2021-03-18 kl. 15:41

  Hej

  Hur blir det för vuxna/studenter? Går det fortfarande inte att prova på hos er?

  1. Hej Dano!

   Vad kul att du vill köra BJJ och att du har hittat till oss.

   Just nu har vi förutom den tillåtna barnverksamheten på grund av läget enbart nybörjarverksamhet för vuxna och bara för redan befintliga medlemmar, så tyvärr kan du som det ser ut nu komma och prova på.

   Vi hoppas som alla andra att kunna öppna upp med vanlig schemalagd verksamhet så snart som möjligt, och jag meddelar dig gärna när vi gör det.

   /Ricki

Kommentarer har inaktiverats.