Välkommen till en ny termin!

Hej alla medlemmar i denna fina förening.

Den 21 augusti  startar höstterminen  2023. Klubben har nu funnits i över 15 år. Liljeholmen BJJ & MMA är en ideell förening och det har därför alltid varit viktigt för klubbens överlevnad att det funnit människor som offrat sin fritid för klubben genom åren.

För de som kommit till klubben har det varit en självklarhet att det står en instruktör på mattan och välkomnar alla. Vi har de som sitter i styrelsen och gör ett fantastiskt arbete för klubben. Vi har också personer som ansvarar för olika arbetsområden såsom tvätt, inköp av städmaterial och ombyggnationer i lokalen och som bidrar med tid och arbetskraft för att klubben betyder något och för att man vill hjälpa till.

Vårt gemensamma engagemang och vår kärlek för klubben är alltså jätteviktig .

Jag vill därför tacka alla instruktörer, styrelsen, de som tar på sig ansvar mm och alla ni andra medlemmar som ger oss förtroende, ett superstort tack!

Nytt för höstterminen

– Nytt för denna termin är att Bernardo kommer att vara instruktör på onsdagspassen, vilket jag är jätteglad för. Även måndagarna kommer att ändras lite genom att Jonathan kommer att ta passen på ojämna veckor och jag på jämna veckor. Det är viktigt för klubben att vi som lär ut, gör det på olika sätt. Det ger oss alla en bredare kunskap, säger Roberto.

Under sommaren har vi också passat på att få upp lite fler mattor på väggarna, och lite annat småfix i lokalen, så att den känns bättre och bättre hela tiden.

Roberto Rizzo
Ordförande

2 kommentarer

  • Sinziana Price2023-08-21 kl. 18:35

  Hej!
  Min dotter (Isla Price) född februari 2014 är nyfiken på Jiu-Jitsu. Skulle hon kunna komma och provträna på lördag 9:30-10:30?
  Mvh,
  Sinziana

  1. Jag har skickat ett mail till dig.

   /Ricki

Kommentarer har inaktiverats.