Sommaren kommer

Läget på klubben Maj 2020

Covid-19 har förändrat mycket den här terminen. Inget rull på blåa mattan i lokalen, träning på gräs och grus utomhus i trekantsparken och alldeles för få kramar. Vi behöver våra kramar.

Men det finns ljusa punkter också. Lokalen har fått en hel del kärlek under tiden.

Vi har fräschat upp lokalen med nya fina väggar till omklädningen och duscharna. Vid ingången finns nu gott om utrymme för att ställa ytterskorna och en bänk att sitta på. Den fungerar också som barriär för att hindra skräp och annat utifrån att nå mattan. I omklädningen finns också nya fack att förvara sina saker i.

Så när rullet kommer tillbaks är det nästan som att öppna en födelsedagspresent!

Samling i parken 10 juni

Preliminär utomhussamling/avslutning av vårterminen den 10 juni i Svandammsparken. Boka in kvällen den 10 juni. Beroende lite på hur rekommendationerna ser ut är det tänkt att vi samlas för någon form av lättare ätbart och att vi kan ses och umgås.

Vi får återkomma med detaljer om detta så snart vi vet vad vi kan göra.

2 kommentarer

  • Kizito Kinning2020-05-26 kl. 23:55

  Tjenare.

  Vill börja rulla.
  Har testat på det förut och kört lite andra grejer.
  Den rådande situationen i världen har satt vissa saker på sin spets.
  Undrar om/när det finnd möjlighet att prova Bläckfisken?

  1. Hej Kizito!

   Just nu har vi bara träning utomhus för att hålla oss i form, men det kan komma att ändras. Just nu väntar vi på ett besked från vår huvudklubb Hilti BJJ och från förbundet. Vi hoppas på att det ska komma ett besked onsdagen den 3 juni för vad som ska gälla framåt. Så håll tummarna och håll koll på vår webbplats.

   /Ricki

Kommentarer har inaktiverats.