Det händer på klubben med bläckfisken

Vi vet att det börjar bli tråkigt. Vi vet att det längtas mer än någonsin att få ta en triangel och göra sax-svep. Det vill vi alla. SBJJF rekommenderar fortfarande att klubbarna håller stängt och vi gör som vår associationsklubb Hilti och håller stängt åtminstone fram till den sista mars. I styrelsen håller vi hela tiden uppmärksamhet på vad som händer och vad Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter rekommenderar.

Vi passar på att gradera omklädningen

Nu när vi ändå inte kan rulla på mattan passar vi på att göra lite justeringar i omklädningsdelen. Våra fantastiska byggare arbetar dag och natt så att vi kommer att ha en ny fräsch plats att klä om med väggar och dörrar. Nya väggar till duschen blir det också. Till ingången kommer det att ordnas en barriär med skohyllor så att inte skräp, löv och andra konstigheter tar sig in till mattan. På räcket har vi satt upp ett skydd för att göra det ännu svårare för löven att ta sig in.

När det är klart kommer vi också att passa på att rengöra lokalen ordentligt så att allt är fräscht och fint när vi kommer tillbaks.

Tips från coachen

Bara för att man inte kan rulla på det fina blå mattan i Solberga, betyder inte det att man ska slappna av och bli för bekväma i soffan. Det finns en hel del träning man kan göra i sin ensamhet. Här kommer några tips på träning: