Information med anledning av Covid19 – 2020-03-13

Vi i styrelsen får just nu många frågor om hur vi ställer oss till träning under denna smittriskperiod. Vi håller självklart noggrann kontroll på vad myndigheterna rekommenderar. Vi kommer att följa de rekommendationer som ges.

Vi pausar verksamheten på grund av Covid19

Idag den 13 mars beslutade Svenska BJJ Förbundet att rekommendera att alla BJJ-klubbar stänger verksamheten tills vidare. Med hänsyn till rådande omständigheter har vi i styrelsen beslutat att följa SBJJFs rekommendation. Från och med nu är klubben stängd, och ingen verksamhet får förekomma.

Läs mer på SBJJFs webbplats

Vi återkommer här på webbplatsen på denna sida så snart vi kan .

Nordic Open är uppskjuten

Tävlingen Nordic Open Championship är uppskjuten. Du kan läsa mer information om vad som gäller för tävlingen på tävlingens sida på Smoothcomp