Terminsstart hösten 2017

Hej alla medlemmar , önskar er alla välkomna till terminsstarten den 28/8 kl 19.30.
Som ni alla vet så kommer vi att flytta till ny lokal ( 180 m2 ) i Solberga den här terminen , och som det ser ut nu så kommer det att ske den 1/10 . Den nya lokalen kommer ge klubben möjlighet att utöka antalet medlemmar. Så har ni vänner som ni tror skulle vilja pröva bjj , ta med dom . Lokalen kommer också ge oss möjlighet att få en mer stabil plattform och kunna satsa långsiktig .  Hyran kommer dock att bli högre , vilket är den stora anledningen till att vi höjt terminsavgiften till 2200kr ( viktigt att betala in detta så snart som möjligt) . Eftersom Liljeholmens bjj är en ideell  förening så  kommer vi behöva hjälp från alla medlemmar för att få till flytten och om alla hjälps åt, så kommer detta gå fort och  smidigt.
Nu kör vi!

Glöm inte skriva namn samt vilken Termin.
Swisha: 123 417 07 34
Bankgiro : 473-9090

1 kommentar

  • Y.G2017-09-03 kl. 18:28

  Inför kommande termin blir det några små justeringar av tisdagspassen.

  Passen kommer att vara mellan 19.30-21 (det står 19-20.30 i schemat men kommer att ändras).
  Träningspassen kommer inte heller att vara klassiska BJJ pass utan kommer istället bli ett mer "mix-fighting" pass där vi även kommer att slå, sparka, brottas mm. Och kanske inte heller nödvändigtvis i pyjamas.

  "Men vänta nu, det där låter som…".
  Well, ja, ish, men tanken är inte att vi ska starta igång MMA:n igen utan det här är mer ett komplement-pass för dem (som i alla fall just nu …)inte har tänkt att bli nästa UFC-stjärna men tycker det är roligt att blanda de olika kampmomenten och vill ha lite av den världen också.

  Så på tisdagar rekommenderas att man plockar med sig tandskydd, handskar (gärna grapplingmodell av tjockare karaktär om man har), benskydd etc. Gi:n får följa med men det är inte säkert att den kommer användas.
  Det finns en del skydd till låns på klubben men har man är det vist att ta med sina egna.

  Väl mött!

Kommentarer har inaktiverats.