Terminsstart 11 januari 2017

Ett nytt år med nya möjligheter. Se till att en av de möjligheterna är att träna med oss.
Terminens första pass blir onsdagen 11/1 kl.19:30-21, kom ner!


Terminsavgift 1900kr
Då är du även välkommen att delta på pass på vår moderklubb Hilti i Årstaberg och på de seminarium som anordnas där. Det går bra att provträna bara du meddelar ansvarig tränare på passet.

Tips för nybörjare:
Klädsel: BJJ tränas i en särskild typ av Brasiliansk JiuJitsu-GI. Har du ingen GI så går det bra att de första gångerna komma i till exempel shorts och t-shirt tills du insett att BJJ är det roligaste du gjort och köper en GI. 

Förkunskaper: För att börja träna hos oss krävs inga tidigare färdigheter, men det är bra om du vet vad du ger dig in på och har ett hum om vad Brasiliansk Jiu-Jitsu är.

Måste jag träna närkamp varje gång?: Hos oss är det sparring i slutet av varje pass. Längden på sparringen varierar, men sparringen är en viktig och nödvändig del i BJJ. Tänk på att sparringen ofta är teknikbetonad, mjuk och följsam. Du behöver inte känna att det är en tuff fight som måste vinnas, tvärtom, vi sparras för att lära oss.

Ska jag buga eller hälsa på något speciellt vis: Det enda vi önskar är att du tar av dig skorna när du går in i lokalen och skakar hand med dem du inte känner.

Välkommen!