BJJ-pass för tjejer och kvinnor på torsdagar

Den här terminen reserverar vi torsdagar mellan 19:00-20:30 för tjejer och kvinnor som vill träna ett pass BJJ med andra tjejer och kvinnor. Träningen skiljer sig inte jämfört med de andra passen i intensitet eller tekniker utan är ett sätt att träna teknik och sparring där viktskillnaden inte är lika stor. Initiativet är även ett sätt att stärka sammanhållningen bland kvinnor inom BJJ och möjligheten för nybörjare att bli inspirerade att träna, vi vill helt enkelt att fler tjejer tränar BJJ. Torsdagspasset är öppet för alla tjejer som vill träna BJJ oavsett klubb.

Sara Bankler och Roberto Rizzo håller tillsammans i träningen i vår lokal på Vattenledningsvägen 39 i Midsommarkransen efter passet “Styrka & Rörlighet”.

Givetvis är de som tränar på torsdagar och har betalt medlemsavgift hos oss eller någon av de andra Hilti-klubbarna välkomna på alla andra pass i veckan. Har du ingen JiuJitsu-Gi går det bra att komma i vanliga funktionella träningskläder som tights/shorts och T-shirt för att provträna.

Såhär kan det se ut när två av världens bästa BJJ-utövare möts i en EM-final