Knökfull terminstart efter sommaren

Äntligen har träningen dragit igång efter en veckas uppehåll. Det har varit sju tuffa dagar där våra medlemmar har tvingats lägga ut träningsmattor i sina garage, tränat X-guard på hunden och börjat på bikram yoga. Men i måndags drog vi igång den här terminen med en knökfull första träning. Kunde du inte komma på det första passet eller de kommande första veckorna så är det inga problem. Vill du komma på en provträning får du gärna komma förbi på vilket pass du vill eller skicka ett mail innan, glöm inte att berätta att det är din första gång på klubben när du dyker upp.

Vi kommer att lägga mycket tid på grundläggande tekniker (basics) och finslipa dem ordentligt den här terminen. Det är bra för såväl nybörjare som erfarna BJJ-spelare att utveckla och finputsa sina basics. Det kommer även att finnas ett tydligt tävlingsfokus där vi stöttar dem som satsar inför tävling. Att gå igenom tävlingssparring är även bra för dem som kanske funderat på att tävla men inte riktigt har bestämt sig ännu.

Vet du inte vad “basics” är? Xande Ribeiro visar:

Höstterminens schema ser ut så här: