Back in business

Bloggen har nu varit tyst ett tag. Detta har berott på diverse tekniska bekymmer med gränssnitt och andra avancerade error som hade gett Bill Gates huvudbry. Efter kontakt med internetexpert är vi dock tillbaka igen. Sommarterminen pågår för fullt och det är snart bara fyra veckor kvar innan det blir uppehåll igen. Schemat för sommarterminen finns i spalten till höger. Öppna mattan på lördagar är öppna för alla. Om du tex vill komma och pröva träningen eller tränar på annan klubb men vill komma och sparras mot andra är detta pass ett utmärkt tillfälle. En kort sammanfattning av det som hittills hänt under sommaren följer nedan i bildformat.

Klubbens lägst graderade medlem “Pandinho” poserar för kameran. Det har under sommaren uppstått rykten om att Pandinho inte är en levande organism. Han betalar dock medlemsavgift och är därför fortsatt välkommen.  
 Man ser att någon desperat försökt ta sig in i bunkern genom att slå hål på dörren. “Måhända för att besöka öppna mattan?” tänker ni.  “Dessa äger rum på vattenledningsvägen 39 precis som alla andra pass numera” svarar webmaster.
22 sekunder kvar av rond 4.
På denna bild ser vi träning. Vi ser även den mycket populära burväggen till vänster.