Octopod warriors!

Alla hjärtans dag är här och bläckisarna gav sig ut för att göra det bläckisar gör bäst, kramas! Inspirerade av den underbara stämning som kommer ur denna sjukt nödvändiga högtid lyckades alla de åttaarmade banditerna kramas på en magnifik nivå! Alla var sjukt duktiga; småttingarna vann guld (!) efter en intensiv och spännande kamp, och fettoskvadronen jobbade på bra de med. Damlaget tog också guld!!!
Det var ett knippe bläckisar som tävlade för första gången, de var nog coolaste av alla! Lite bilder togs med den sjukt dåliga mobilkameran, men ändock. Ett gäng kommer här och om någon tror att jag kan ha fångat dem i något speciellt ögonblick kan ni höra av er. Batteribrist (host) resulterade i att endast några matcher filmades, samt en tjusig fajt mellan en entusiast i lillklassen och två (!) entusiaster av ännu mindre format! Farliga bläckisar spänner gunsen för konkurrensen. Grr! Efter en sjuuuukt spännande finalrunda tog Leo och satte siste man på plats! Grymt bra av alla! “Nedtagningen” från Kalles match är borta, tack gode Gud. Den bestod av universums sämsta nedtagning ever som slutade med att Kalle hamnade under i knä på mage…Buu!

Två mot en…

Jättestort tack till alla i Tyresödivisionen som ordnade den fina tävlingen! Välkomna till oss nästa gång!

1 kommentar

    • Samuel2009-02-14 kl. 22:10

    Grymt kämpat alla bläckickisar, om nu missat så har jag slängt upp ett gäng bilder på min profil på Facebook…lite bättre kvalle på de bilerna måste jag erkänna..hehe.. 😉

    …och de är nu rätt så korrekt taggade, Eric är inte Jim, eller är det tvärtom? Minns inte…

Kommentarer har inaktiverats.