Starka insatser på Nordic BJJ open 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyra liljeholmare deltog i dagens tävlingar på Nordic BJJ open. Alex fick hoppa upp en viktklass och började sin första matchen starkt med en nedtagning, tyvärr hamnade han på botten efter tumultet som uppstod, där han till slut fick se sig besegrad. I hans andra match, som var om bronset, fick han återigen ner sin motståndare och hamnade i toppposition. Därifrån kunde han dominera sin motståndare och vann till slut på en armbar. Samir gick tre matcher och var helt överlägsen då han avslutade alla matcherna på submission. Klubbens vinnarskalle no.1, Gucci led av halsont och fick se sig besegrad när moståndaren lyckades passera. Det var då 40 sekunder kvar av matchen och Gucci hade en 2-0 ledning. En frisk Gucci hade troligtvis vunnit den kampen. James fick i sin första match se sig besegrad av en gammal Lbjj-are, Alexander. Hans andra match var om bronset som han ledde stort men fastnade i ett stryp och förlorade på detta. Summerat en väl godkänd insats av våra kämpar. Guld till Samir, Brons till Alex. Stort tack till Roberto Rizzo som var där och coachade.