Bland brottare och fighters

MMA-grupp för tjejer, submissionsöndagar och välfyllda öppna mattor har gett oss en rivstart på vårterminen med många nya och gamla medlemmar. Vi vill gärna slå ett slag för vår öppna matta på lördagar klockan 11 som är öppen även för de som kommer från andra klubbar. Vi tror på en öppen klubbkultur där vi genom att ses på öppna mattor och träna på andra klubbar än den egna gör att vi kan utvecklas och lära av varandra, något som i Japan kallas degeiko.

Bra ös som vanligt på sparringen
Öppen matta: Här har vi besök av berserkerna från Berzerk MMA
Hang loose trodde du? Oh no! En shout-out till Jean Jacques Machado.
MMA-träning i vanlig ordning

Martin visar var skåpet ska stå. Ovanpå.

Korsade fötter? Ajabaja!

Vad kan vara bättre än double legs en solig söndag?