Terminsstart i Midsommarkransen den 19 januari

Officiell affisch 2015

Äntligen är det dags för Liljeholmens BJJ & MMA att dra i gång verksamheten i Midsommarkransen den 19 januari 2015. Efter att ha lämnat bunkern i Örnsberg huserar vi numera i luftiga och nymålade lokaler i kransen. Vår nya adress är Vattenledningsvägen 39 och vi vill gärna se att nya medlemmar ansluter till vår klubb. Oavsett om du vill bli världsmästare, lära dig lite självförsvar, komma i form eller om du bara kollat lite på UFC så är du hjärtligt välkommen.
Vi är en liten klubb och drivs ideellt med mycket engagemang och vilja. Terminsavgiften landar på 1900 kr den här terminen och då får man träna alla pass som finns tillgängliga och även träna med vår moderklubb Hilti i Årstaberg samt gå på alla seminarier som anordnas under terminen. Om du inte kan komma första passet, första veckan eller första månaden så är du alltid välkommen, skicka ett mail eller skriv en rad i Facebook-gruppen om du vill dyka upp för en provträning.

Schemat för terminen ser ut som följande:
Mån: MMA 1800 – 1930, BJJ 1930 – 2100

Tis: Fys + Sparring 1730 – 1900

Ons: BJJ 1800 – 1930, MMA 1930 – 2100 
Tor: MMA 1800 – 1930 
Fre: BJJ 18:00 – 1930
Lör: Öppen matta 1100 – 1230
Sön: Submission Wrestling 1100 – 1230

Tips för dig som är nybörjare:
Klädsel: MMA: Shorts och t-shirt. BJJ: Här tränar vi i en GI. Har du ingen GI så går det bra att de första gångerna komma i shorts och t-shirt tills du insett att BJJ är det roligaste du gjort och köper en GI.

Förkunskaper: För att börja träna hos oss krävs inga färdigheter i de olika kampsporterna, men det är bra om du vet vad du ger dig in på, titta till exempel på videon nedan.

Måste jag träna närkamp varje gång?: Hos oss så är det sparring i slutet av varje pass. Längden på sparringen varierar, men sparringen är en viktig och nödvändig del i såväl MMA som BJJ. Tänk på att sparringen ofta är teknikbetonad, mjuk och följsam. Du behöver inte känna att det är en kamp på liv och död, tvärtom, vi sparras för att lära oss.

Ska jag buga eller hälsa på något speciellt vis: Det enda vi önskar är att du tar av dig skorna när du går in i lokalen och skakar hand med dem på du inte känner.

Välkommen!

Här kommer en highlight från LBJJs makalösa landvinningar:

3 kommentarer

  • Anonym2015-01-12 kl. 01:26

  Bra musik :-P.

  • Anonym2015-03-11 kl. 12:51

  Hej
  Jag undrar om man kan köpa klippkort hos er…?

  • Anonym2015-03-11 kl. 12:52

  Hej
  Jag undrar om man kan köpa klippkort hos er…?

Kommentarer har inaktiverats.