Bältesregn på graderingen

Det har varit en händelserik helg med både Shootfighting igår och gradering idag. Yoel kom förbi  för att styra upp spektaklet som senare skulle visa sig bli den mest lyckade terminsavslutningen i mannaminne.
 
Kaos utbryter när påsen med nya bälten kommer in i rummet.

Huliganerna har här skingrats och återgått till civilisations-mode.
 

Har man någon gång blivit piskad av +20 personer vet man att det finns många olika sätt att reagera på.
 
Vissa ler ondskefullt och smider planer om hämnd.

 

Vissa väljer att återgå till homo erectus då dessa sägs ha varit mer smärttåliga.
 
Det finns även dom som väljer att se det roliga med det hela och fnissa sig igenom det.
 
Sen finns det dom som väljer att se ut som dom alltid gör till vardags.
Efteråt är det inte alls lika jobbigt och man kan glatt posera i vetskap om att man är the baws.
Ett stort grattis till Jordi, Eric, Jonas Pär, CJ och Erik som alla gjort sig förtjänta av sina nya bälten och har all rätt att bära dom med stolthet. Den ordinarie träningen tar nu en kort paus innan sommarterminen drar igång i början av Juli. Datum och träningstider kommer att synas här på bloggen när det börjar närma sig. Tills dess kan man hålla koll på Facebookgruppen för öppna mattor och inofficiella sparringpass som alla självklart är välkomna på. Vi ses på mattan.