Liljeholmens BJJ köttar vidare

I helgen var det tävlingsdags. På Stockholm open i Tyresö lyckades alla de tre bläckfiskrepresentanterna kamma hem medalj i form av ett brons vardera för Viktor och Daniel medan Eric kammade hem guld i både sin viktklass och öppna klassen. Roberto var även på besök i Rom och passade på att kötta hem ett guld på Italian open. Vill man titta på matcherna från Sthlm open finns dessa under denna länk: Stockholm open LBJJ edition Nedan följer reportage i form av bilder.

Här ser vi resultatet illustrerat framför ett gymnastiksalsredskap

Det här var en mycket vanlig syn på tävlingen: Eric på topp, redo att åsamka fatal kroppsskada

Jordi finkammar youtube för att komma med optimal coaching

Viktor vann både matchen och bonusen “mest tejp på en och samma hand”. Dubbelt grattis.

Daniel hade sin tejp på bältet istället samt tävlingens i särklass snyggaste skägg
Nästa helg vankas det ultravåldssport. Då åker nämligen Liljeholmens BJJ & MMA till Gävle för att tävla i Shootfighting. Vi säger därför lycka till åt Robban, Karim, Erik samt de andra som ska tävla och hoppas på fler beundrandsvärda framgångar.