Liljeholmens BJJ&MMA: medaljregn i Bålsta och bärs i Liljeholmen

Lördagen började lite smått med Tapout i Bålsta, då våra mäktiga octopoder tog med sig ett silver och två brons! Punk-Calle stod för tävlingens kanske snyggaste svep (film kommer) och passade på att knipa silvret! Klaus köttade till sig bronset i sin första bjj-tävling någonsin och medaljmaskinen Jim tog också hem bronset. Titta vilka glada gamänger:

Sen blev det kalas i Liljeholmen. Tja, bilderna borde väl egentligen tala för sig själva, men det är ju svårt att inte skriva något till detta kalas, där 30 medlemmar glufsade mat, drack öl och rökte cigaretter, som om vi var ett gäng konsulter på teambuildingkurs i Säffle och inte en hårt satsande idrottsförening.

Början av kvällen var barntillåten…

Sen började det spåra ur allt mer. Opoku, Jim och Jimmy skojar till det, medan Mamas Boy Brasic photobombar i bakgrunden.

Ninja-Calle gav fan i dieten och körde öl och chips. Anna Ankas program på trean, nästa….

Robban ser lite farlig ut med gaffeln, men han är schysst, vi lovar!

Ingen kommentar.

Tusen tack till Robban för käket, undertecknad rullade hem på sin runda mage efter festen.


PÅ måndag kör vi igång igen!!!!!