Viktig info till våra medlemmar!

All träning är inställd lör-sön pga att det största kampsportstävlingen i Sverige går av stapeln i Jakobsberg. Vi är ju en tävlingklubb så att tävla eller kolla på tävlingen är den bästa undervisningen ni kan få! Tro det eller ej men det finns ett schema med tider för när vi tävlar i helgen: http://www.scandinavianopenbjj.com/facts.htm 4 av oss tävlar på lördag och 5 på söndag. Tips för prioritering är att kolla på söndagen eftersom flest tävlar då plus att det är svartbältesfinalen men kom gärna båda dagarna!

Vi ska försöka lägga in ett extra MMA-pass i nästa vecka. Mer info om det senare.

På tisdagens öppna matta (kl 18) är det årsmöte. Det är i det närmaste obligatorisk närvaro. Se till att vara med och besluta om medlemsavgifter och vår verksamhet.

Maila eller hör av er på annat sätt om ni undrar något om helgen eller årsmötet!