Copa Branca 2019 i Tyresö

I helgen i Copa Branca, som är en vitbältestävling,  tävlade Markus, René, Helen, Johan, Jonathan och Gustaf. För René, Gustaf, Johan och Markus var det första gången.

Helen vann sin första match säkert och detta var också hennes första vinst i en BJJ-tävling. Jonathan vann sin första match och förlorade sen finalen efter. Det gav en silvermedalj. Med tävlingsrutiner kommer vinsterna.

René , Gustav och Markus fick i sina första matcher tuffa motståndare som vann. René fick en silvermedalj. Johan, som tävlade för första gången, vann sin första match på submission. Förlorade sedan sin andra. Det är alltid lite pirrigt och läskigt att gå upp på mattan i tävling för första gången.

Bra kämpat alla tävlande. Stor eloge till er som vågade de har ni nytta av i fortsättningen.