Framgång på helgens tävlingar

I motsats till den traditionsenligt ångestframkallande omställningen till vintertid har helgens tävlingar varit desto mer glädjande. Hussein representerade på Copa branca i Tyresö där han gick två matcher. Dessa dominerades fullständigt och Hussein vann en välförtjänt guldmedalj.

Hussein mottar folkets jubel. Grattis till guldet.

I Nacka tävlade Jocke och Jim på Nordic grappling open. Jocke, som inte tävlat på fem år, gjorde en mycket imponerande comeback till tävlingsmattan och vann sin första match på heelhook och gick sedan en oavgjord match. Jim vann även han i vanlig ordning på heelhook. Denna gång inte mindre än i tre matcher. I finalen vann Jim guldet efter övertid mot starkt motstånd. Bra kämpat alla tre och grattis till medaljerna önskar vi på informations-avdelningen.

Jockes kreatin-nivåer är i detta ögonblick högre än den genomsnittlige motionärens.
Jims seger firas i kamratlig anda med hans motståndare. Grappling förbrödrar.