Hösten är här!

Träningen är nu i full gång till allas glädje. Terminen har pågått i ett par veckor och det är full fart på träningarna. Vill du börja träna men inte kommit till skott är det bara att titta förbi på något av passen då det fortfarande finns plats kvar. Nedan följer, i bildformat, en kort sammanfattning av det som händer på klubben just nu.

Yoel tränar på att bekämpa brott från ovan. Det funkade i Batman och det funkar nu.

Här ser vi ett gäng kombattanter uppställda i viktordning från mitten och utåt.
 
Det pratas mycket om dieter nuförtiden och huruvida man kan äta sig till framgång. Daniel trycker en äppelpaj efter passet.
Sparka eller bli sparkad. Robban sparkar sig in i bild.

Om man inte är allergisk mot katastrofal skärpa och automatiskt scrollar förbi den här bilden kan man njuta av Fredriks fagra befinnande. I bakgrunden ser vi förövrigt klubbens deluxeutrustade omklädningsrum. Hyllor, krokar, draperier, golv mm.