Liljeholmens BJJ & MMA, terminsstart 22 augusti

Den 22 augusti kör vi igång igen!

KL 18.00 är det dags för mma:n att träna först passet för terminen och kl 19.30 tar bjj-passet vid!

Vanliga frågor:

– Har ni nybörjarintag/nybörjarpass? Alla är välkomna till våra träningar, det spelar ingen roll hur mycket eller lite du tränat tidigare. Med ett litet undantag: MMA:n. Där vill vi att de som börjar träna hos oss kört en termin av sw, bjj, mma, judo eller liknande. ett bra sätt att få upp den kompetensen är att först träna en termin bjj hos oss.

– vad är det för åldersgräns? Vi har ingen fast åldersgräns, men vi brukar säga att man minst bör vara i 15-årsåldern. övre åldergräns existerar inte.

-Vad kostar det? det kostar 1700 kronor per termin.

-vad ska man ha med sig som nybörjare? Oömma träningskläder och en vattenflaska.

-Får man träna gratis för att prova på? Givetvis! Det är gratis att köra ett eller ett par pass. Sedan är det dags att du betalar terminsavgiften.

-Varför har ni begränsat antal platser? Vill ni inte få in mer medlemsavgifter? Vi har begränsat antal platser eftersom vi inte tycker att träningen gynnas av överfulla lokaler där man knappt kan röra sig. Eftersom vi är en ideell förening så är vi heller inte intresserade av att dra in så mycket pengar som möjligt. Ingen tjänar några pengar på verksamheten.

Jag vill bara träna en gång i veckan. kan jag få billigare terminsavgift? Nej. av rent administrativa skäl är det inte möjligt att göra på det viset.

Välkomna alla! Både nya och gamla medlemmar!!!!!